Napornim radom i dugogodišnjim stečenim iskustvom današnji vlastnici KUGLAGER-a odlučuju da asortiman kotrljajućih ležajeva prošire na semeringe i svu ostalu opremu i da svoje iskustvo pretoče u kvalitetan biznis.

Prvobitno osnovan kao Str i komision, firma KUGLAGER vodjena vodstvom, novog, obučenog, ambicioznog tima mladih ljudi  2019-te godine prebacuje svoj pravni naziv u KUGLAGER DOO i kreće putem velike ekspanzije.

Spoj iskustva vlasnika firme i ambicije mladih ljudi dovelo je do toga da danas KUGLAGER DOO postane moderna kompanija, potkovana izuzetnim poslovnim vezama sa inostranim partnerima, i još boljim odnosima sa svojim kupcima.

Kompanija KUGLAGER DOO za cilj ima da svim svojim kupcima obezbedi traženi proizvod, u dogovorenom roku, po najboljim cenama.

Ovim putem zahvalili bi se svim svojim partnerima na odličnoj saradnji, i svim svojim kupcima na dugogodišnjem poverenju. Preduzeće je osnovano 1.marta 2003. godine i već dve decenije uspešnog poslovanja trudimo se da ostajemo najbolji.   

                                   NAŠA MISIJA

Pre svega naša misija je zadovoljstvo kvalitetom naših usluga kod svih naših kupaca. Svojim širokim asortimanom  robe stvoriti najbolje uslove za naše kupce. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za kompaniju.

                                     NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti kvalitetnog poslovanja i trgovine i koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predvidja i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

                                    NAŠI CILJEVI

Mi se ne zadovoljavamo onim što se od nas očekuje, mi se uvek potrudimo da uradimo i više od toga. Naš cilj je da svaki naš kupac posle nas bude zadovoljan i stekne poverenje o našem poslovanju i da sa istim zasnujemo dugoročnu saradnju.